head_bg3

Tentang Kami

Kami mangrupikeun perusahaan anu didorong ku kabutuhan palanggan sareng komitmen pikeun nyayogikeun produk sareng jasa khusus pikeun unggal palanggan. Dinten ayeuna, salaku supplier mesin sareng bagian anu aya hubunganana, urang nyandak "blok silinder mesin" salaku produk utama urang, sareng urang fokus kana "kepala silinder, caps bantalan, awak pompa minyak, perumahan kotak gear, bagian sasis, bagian aluminium tuang, jsb. ." Nyadiakeun rojongan kakuatan mékanis stabil sarta solusi sistematis pikeun konsumén global dina loba widang.
Zhengheng gaduh opat pabrik manufaktur di Cina, pusat tés bahan sareng desain, pusat téknologi nyemprot plasma silinder munggaran Cina, sareng pusat percetakan 3D. Ayeuna, éta parantos dirancang sacara kumulatif sareng ngahasilkeun langkung ti 150 jinis blok mesin beusi tuang sareng 30 jinis blok mesin aluminium tuang. Jumlah total blok silinder dijual geus ngaleuwihan 20.000.000 di 2018. Jaringan jualan na geus nutupan 34 propinsi jeung wewengkon di Cina, kitu ogé nagara luar negeri kayaning Amérika Serikat, Jerman, Jepang, Swiss, jeung Australia.

Zhengheng boga leuwih ti 44 taun pangalaman manufaktur euyeub tur sajarah operasi. Unggal produk mastikeun adopts standar internasional IATF 16949 sertifikasi sistem kualitas, ISO14001 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, OHSAS18001 sertifikasi sistem manajemen kaamanan sarta TPS sistem manajemen produksi lean. Waktu pangiriman panggancangna prototipe na bisa disingget jadi 25 poé.

Sistim Manajemén

ico

Taun 2004,

 Nerapkeun sistem manajemen Toyota TPS

ico

 Dina 2006, lulus Inok GM-QSB 

ico

Dina 2015lulus audit EHS GE

ico

Dina 2016, palaksanaan sistem manajemen Changan QCA

ico

Dina 2017, ngadegkeun tur nerapkeun sistem manajemen ZHQMS

Tim R&D anu saé

Zhengheng specializes di blok mesin ngaropéa tur sagala rupa castings leutik.
Ti gambar nepi ka rengse sampel, bets munggaran sampel bisa dikirimkeun dina 55 poé.

Zhengheng boga produk canggih tur kamampuhan integrasi téhnologi, injects sakabéh intelektual karyawan 'kana ngembangkeun produk na upgrades, sarta cooperates kalawan universitas domestik well-dipikawanoh kayaning Sichuan Universitas sarta Kunming Universitas Élmu jeung Téhnologi pikeun ngadegkeun Foundry Research Institute, Thermal Spray Research Institute. , sarta lembaga panalungtikan Intelligent Manufaktur, jeung sajabana, nu mantuan Zhengheng neruskeun ngamekarkeun.

Kami ngagaduhan 1.500 pagawé, kalebet rékayasa sareng tanaga téknis, insinyur senior sareng instruktur ti Jepang, Jerman, sareng Austria. Ieu mah ngan saukur ngajamin kualitas-kelas munggaran produk Zhengheng, tapi ogé ngamungkinkeun produk Zhengheng pikeun megatkeun ngaliwatan tradisi jeung subvert Inovasi.

Salaku supplier produk ngarojong di industri, Zhengheng ngabogaan kaunggulan kalapa jangka panjang sarta stabil. Éta nyayogikeun jaminan tina pangaweruh sareng pangalaman, kaamanan sareng stabilitas, produk kualitas luhur, sareng aplikasi multi-platform. Produk urang geus jadi Toyota, GM, Hyundai, SAIC, suppliers mumpuni pausahaan manufaktur mobil utama kayaning Great Wall, Changan, Geely, jsb.

Picture-4(1)

Kapasitas Produksi

ico2

Bengkel produksi die casting

• 26 sét parabot casting paeh rentang ti 200 nepi ka 6000 ton;
• Kaluaran taunan langkung ti 10.000 ton
• Pasokan bahan baku milik sorangan pikeun ngajamin kualitas produk ti sumberna

ico2

Bengkel pangecoran

• 100.000 ton / taun, kaasup blok silinder jeung castings leutik
• 7 garis produksi casting
 tuang beusi abu, tuang beusi ductile sareng tuang beusi vermicular
 Sistim perlakuan keusik termal reclaimed sadar daur ulang keusik

ico2

Bengkel mesin

• 16 jalur produksi masal, 2 puseur ngembangkeun
• Kapasitas produksi taunan 1000,000 blok silinder sareng 2 juta kapasitas ngolah produk sanés