head_bg3

Émbaran Industri

  • Failure mode analysis of resin sand for iron castings

    Analisis mode gagalna keusik résin pikeun castings beusi

    Bahan tina blok silinder engine ngawengku beusi jeung aluminium. Zhengheng Co., Ltd. parantos ngaropéa blok silinder mesin beusi kualitas luhur sareng blok silinder mesin aluminium tuang salami mangtaun-taun. Kaunggulan tina blok silinder mesin beusi tuang i ...
    Maca deui
  • Vertical casting process analysis of thin wall gray cast iron cylinder block of automobile engine

    Analisis prosés casting nangtung tina témbok ipis abu abu tuang blok silinder beusi mesin mobil

    Zhengheng Co., Ltd. parantos kalibet dina R&D sareng produksi blok silinder mesin mobil ampir 30 taun. Mibanda layanan hiji-eureun ti casting pikeun ngolah. Kapasitas produksi téknis tina pabrik pengecoran sareng mesin mangrupikeun anu pangsaéna dina s ...
    Maca deui
  • Honing of engine block

    Honing tina blok mesin

      Lamun datang ka blok mesin, Anjeun bisa manggihan yén témbok jero liang silinder katutupan ku garis cross. Ieu naon anu urang sebut reticulation liang silinder, nu kabentuk sanggeus honing liang silinder. ...
    Maca deui
  • Thermal spraying technology — aluminum cylinder block and cast iron cylinder liner

    Téknologi nyemprot termal - blok silinder aluminium sareng liner silinder beusi tuang

    Salaku jantung mobil, mesin langsung mangaruhan kinerja sakabéh mobil. Ayeuna, kalayan pamekaran mobil nuju hampang, proporsi aplikasi mesin aluminium dina industri mobil langkung luhur sareng langkung luhur. Kusabab maké resi ...
    Maca deui
  • Thermal spraying technology

    Téknologi nyemprot termal

    Téknologi nyemprot termal nujul kana panggunaan sumber panas anu tangtu, sapertos busur, busur plasma, seuneu durukan, sareng sajabana, pikeun memanaskeun logam bubuk atanapi filamén sareng bahan palapis non-logam kana kaayaan molten atanapi semi molten, teras atomisasi. aranjeunna kalayan bantuan ...
    Maca deui
  • Introduction to engine block

    Bubuka keur blok mesin

    Blok mesin mangrupikeun bagian anu paling penting dina mesin mobil. Fungsina nyaéta pikeun nyayogikeun pamasangan sareng pangrojong unggal mesin sareng komponénna, mastikeun posisi akurat bagian-bagian anu gerak sapertos piston, rod panyambung sareng crankshaft, sareng mastikeun ventilasi ...
    Maca deui