head_bg3

sajarah parusahaan

TAUN 1977

Begins casting business

Dimimitian bisnis casting

TAUN 1997

1997

Chengdu Zhengheng Automobile Parts Co,. Ltd ngadegkeun

TAUN 2002

2002

Sertifikasi sistem PassTS16949

TAUN 2004

2004

Nerapkeun sistem manajemen Toyota TPS

TAUN 2005

2005

Produksi masal blok mesin ngaleuwihan 1 juta unit

TAUN 2006

2006

Lebetkeun ka Xindu Industrial Park

TAUN 2009

2009

Kombinasi Zhengheng sareng Tonglin

DI 2017

2017

Pasar OTC anyar hasil didaptarkeun

DI 2018

2018

Akuisisi sarta reorganisasi pikeun ngadegkeun Chuanxiang Aluminium