8 (2)
18
banner1
banner3
banner2
banner4

Produk Kami

Urang nyadiakeun solusi hiji-eureun ti desain produk, kapang, casting na machining.

klasifikasi aplikasi

Pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu paling profésional pikeun industri turbin gas listrik global.
  • Combustion Engines

    Mesin durukan

  • Electric Vehicles

    Kandaraan Listrik

  • Other Areas

    Wewengkon séjén

Combustion Engines

Mesin durukan

Zheng Heng nyayogikeun produk pikeun langkung ti 30 béngsin sareng kendaraan solar OEM di sakumna dunya. Produk utama nyaéta blok silinder mesin, sirah silinder, topi bantalan, perumahan kotak gear, jsb.

Electric Vehicles

Kandaraan Listrik

Zheng Heng boga-tekanan tinggi paeh casting,-tekanan low paeh casting, gravitasi casting jeung garis produksi séjén pikeun minuhan sagala rupa kaperluan ngaropéa prototipe bagian EV, bets leutik, jeung produksi masal. Eta geus disadiakeun rupa castings aluminium pikeun loba pausahaan EV well-dipikawanoh.

Other Areas

Wewengkon séjén

Zheng Heng nyayogikeun rupa-rupa bagian sareng komponén pikeun seueur palanggan dina penerbangan, kapal pesiar, transit rel, mesin pertanian sareng industri mesin konstruksi, tina kapang, tuang kasar dugi ka produk mesin, suplai hiji-eureun.

Tentang Kami

Chengdu Zhengheng Auto Parts Co., Ltd. specializes di blok silinder jeung bagian patali R & D jeung produksi. Urang nyadiakeun solusi hiji-eureun ti desain produk, kapang, casting na machining. Diadegkeun dina 1977, parusahaan urang geus dimekarkeun jadi supplier well-dipikawanoh tina blok silinder, caps bearing, awak pompa minyak, housings gearbox na casings motor.

Chengdu Zhengheng Auto Parts Co., Ltd. specializes di blok silinder jeung bagian patali R & D jeung produksi. Kami nyayogikeun solusi hiji-eureun tina desain produk…

Maca deui

Kasus konsumén koperasi

Pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu paling profésional pikeun industri turbin gas listrik global.