head_bg3

Grup pikeun ngawanohkeun

IMG_6608-removebg

Kami mangrupikeun perusahaan anu didorong ku palanggan, khusus pikeun nyayogikeun produk sareng jasa khusus pikeun unggal palanggan. Ayeuna, salaku supplier alat-alat pendukung pikeun mesin sareng bagian-bagian anu aya hubunganana, urang nyandak "blok silinder mesin" salaku industri utama, sareng nyayogikeun dukungan kakuatan mékanis anu stabil sareng solusi sistematis pikeun konsumén global dina langkung ti belasan widang, sapertos "sirah silinder. , panutup bearing, awak pompa minyak, kasus transmisi, bagian chassis, bagian aluminium tuang jeung saterusna ".

Urang nyadiakeun konsumén jeung solusi komprehensif sarta rojongan lokalisasi ti desain, kapang, casting, machining, kontrol jeung aspék séjén. Kami Chendu Zheng Heng Auto Parts Co., Ltd.

Kauntungan

Zhengheng Power boga opat pabrik manufaktur di Cina, nguji bahan jeung puseur desain, puseur téhnologi nyemprot plasma munggaran Cina pikeun liang silinder jeung puseur percetakan 3D. Dina hadir, parusahaan geus dirancang sarta ngahasilkeun leuwih ti 150 rupa blok mesin beusi matak na 30 rupa blok mesin aluminium matak na housings, sarta dijual leuwih ti 20.000.000 blok silinder dina total. Jaringan penjualanna parantos nutupan 34 propinsi sareng kotamadya di Cina ogé nagara luar negeri sapertos Amérika Serikat, Jerman, Jepang, Malaysia, Swiss, Australia sareng sajabana.

25

Daur ngembangkeun produk panggancangna nyaéta 25 poé

188

Jumlahna aya 188 castings parantos dikembangkeun

20Jutaan

Langkung ti 20 juta blok mesin parantos diproduksi

factory (1)
factory (2)
factory (3)
factory (4)
IMG_5872

Pangalaman euyeub

Zhengheng Power boga leuwih ti 44 taun pangalaman manufaktur euyeub tur sajarah operasi. Unggal produk mastikeun ngadopsi standar internasional sertifikasi sistem kualitas IATF 16949, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001, sertifikasi sistem manajemen kaamanan OHSAS18001 sareng sistem manajemen produksi TPS lean. Narékahan pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu béda pikeun produk dina waktos anu paling pondok. Waktu kalungguhan panggancangna sampel na bisa diréduksi jadi 25 poé.

Tim Téknis anu kuat

Nyaéta kakuatan konstan kalawan produk canggih tur kamampuhan integrasi téhnologi, sadaya staf intelektual kana ngembangkeun produk na pamutahiran, sarta universitas Sichuan, kunming universitas sains jeung téhnologi jeung saterusna domestik well-dipikawanoh akademi jeung universitas gawé babarengan, nyieun hiji institut casting, institut tina nyemprot termal, institut manufaktur calakan, jsb, ngaronjatkeun tingkat téhnologi perusahaan, kakuatan ngembangkeun sustainable konstan.

Kami ngagaduhan 1.500 elit bisnis, kalebet rékayasa sareng tanaga téknis, insinyur senior sareng ahli bimbingan dina situs ti Jepang, Jérman sareng Austria, anu henteu ngan ukur ngajamin kualitas produk Zhengheng kelas munggaran, tapi ogé ngajantenkeun produk Zhengheng ngalangkungan tradisi. jeung inovasi.

1

Pabrik

FZL_2104
DSC_5991
FZL_2134
DJI_0030
IMG_8090

Salaku hiji panyadia produk industri ngarojong, nyaeta kakuatan konstan ngabogaan kaunggulan kalapa panjang tur stabil, ti pangaweruh jeung pangalaman, kaamanan jeung stabilitas, produk kualitas luhur, panyalindungan leuwih dina platform, produk urang geus jadi Toyota, gm, hyundai, saic , Tembok Besar, changan, geely sareng supplier mumpuni perusahaan manufaktur mobil utama sanés.