head_bg3

wartos

Kakuatan Zhengheng nyandak blok mesinmesin tatanén salaku titik pertumbuhan stratégi énggal dina lima taun ka hareup

Dina 2012, kakuatan Zhengheng hasil nampi paréntah pikeun casting perumahantina cangkang kopling traktor f40b ti Suzhou Kubota Pertanian Mesin Co., Ltd. pikeun nyayogikeun Suzhou Kubota kalayan casting sareng mesin réngsé produk. Sateuacan kerjasama, kantor pusat Suzhou Kubota sareng Jepang Kubota ngayakeun panyilidikan komprehensif ngeunaan Zhengheng powe

微信图片_20210831090226

Fitur produk ieu: 1. beurat ageung (107kg), anu mangrupikeun produk beurat tunggal anu paling ageung dikembangkeun ku kakuatan Zhengheng; 2. Desain témbok ipis, bagian anu paling ipis nyaéta 3mm, anu sesah dialungkeun; 3. syarat kasabaran tinggi; 4. Siklus pangwangunanana pondok. Dina raraga kerjasama sareng kamajuan pangwangunan Suzhou Kubota, kakuatan Zhengheng kedah nganterkeun angkatan munggaran 10 sampel sidang sidang mumpuni dina 3 bulan. Kakuatan Zhengheng gawé bareng pikeun nganteurkeun sampel dina waktos anu disatujuan sareng pangalaman propésional sareng kamampuan R & D anu hadé. Éta parantos dipariksa sareng disahkeun ku Suzhou Kubota sareng hasil dipasang sareng diuji, anu parantos dipuji pisan ku Suzhou Kubota sareng markas Jepang Kubota, 1200 sareng 2000 sét produk ieu dipesen dina 2013 sareng 2014 masing-masing.

微信图片_20210831090242

Pangwangunan suksés sareng produksi masal tina proyék cangkang cangkangti perusahaan Kubota mangrupikeun jalan énggal dibuka ku kakuatan Zhengheng dina industri mesin tatanén. Numutkeun statistik, dina 2015, produksi nasional sareng penjualan mesin tatanén ngahontal 2,08 juta, sareng produksi sareng penjualan global ngahontal 13 juta anu luar biasa. Ngaliwatan kerjasama sareng Suzhou jiubaotian, kakuatan Zhengheng parantos kéngingkeun téknologi sareng pangalaman produksi pikeun ngadukung industri mesin tatanén. Kami nganggap proyék perumahan kopling salaku batu toél, teraskeun tujuan sareng ngali jero, sareng nyandakblok silinder mesin mesin tatanén salaku titik pertumbuhan stratégi énggal dina lima taun ka hareup


Pos waktos: Aug-30-2021