head_bg3

wartos

Kakuatan Zhengheng gawé bareng SAIC

pikeun ngalaksanakeun témbok ipis dinamis inti

SAIC kalungguhan ngaréspon tujuan "ngirangan konsumsi BBM mobil panumpang rata-rata anu diproduksi dina sataun éta janten 5.0l / 100km ku taun 2020 ″ dilebetkeun dina rencana pangwangunan nasional pikeun hemat énergi sareng industri kendaraan énergi énggal, sareng ngaleupaskeun maju-pilari "strategi inti" dina 2015 Shanghai International Auto Show dibuka tanggal 20 April 2015, Dua mérek téknologi utama, inti biru netblue sareng inti héjo netgreen, diluncurkeun, fokus kana kakuatan tradisional sareng téknologi énergi anyar masing-masing. Dina 2015, dina hal powertrain "inti biru", salian ti ngenalkeun téknologi panganyarna MGE sareng séri SGE efisiensi tinggi dina mesin suntik langsung silinder, éta ogé nanem modal dina dasar séri NSE anu aya, sareng ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun NSE mesin generasi katilu NSE utama kalayan épisiénsi anu langkung luhur sareng biaya anu langkung saé. Dina hal téknologi rékayasa, téknologi blok blok silinder kakuatan tinggi "3,5mm ipis" ringan bakal ditingalikeun dina ieublok silinder, supados langkung cocog sareng téknis ayeuna sareng tren lightweight mobil.

Dina 2015, SAIC nunjuk kakuatan Zhengheng pikeun ngahasilkeun blok silinder mesin ieu, anu mangrupikeun panguatan kakuatan Zhengheng dina téknologi, kualitas sareng pangiriman dukungan produk seri blok silinder mesin SAIC NSE dina sababaraha taun ka pengker. Ayeuna, kakuatan Zhengheng nempatkeun pasukan élit sareng bakalan damel babarengan sareng pusat téknologi kandaraan panumpang SAIC kanggo ningkatkeun "témbok ipis" sareng kakuatan tinggi blok silinder. Didorong ku SAIC, kakuatan Zhengheng diarepkeun bakal ngahasilkeun terobosan anu langkung ageung dina téknologi casting "témbok ipis sareng ringan"blok silinder.

微信图片_20210830144116


Pos waktos: Aug-30-2021