head_bg3

warta

Ti Januari 6 nepi ka 8, 2017, dina uleman Nanjing Iveco, Zhengheng Co., Ltd dikirim wawakil pikeun ilubiung dina 2017 konferensi ngayakeun taunan Nanjing Iveco Automobile Co., Ltd kalawan téma "pembaharuan, kayaning 7. ″. Konférénsi taunan ieu sacara megah diayakeun di Hangzhou Intercontinental Hotel, dimana gempungan G20 dilaksanakeun.

 

201701170317039762 20170117033002286

 

Bapak LAN Qingsong, wakil présidén SAIC Grup sarta pupuhu Nanjing Iveco Automobile Co., Ltd., Bapak Michele Lombardi, wakil présidén wewengkon Asia Pasifik tina grup industri Case New Holland, sarta pamingpin manajemén jeung departemén Nanjing Iveco hadir dina éta. pasamoan. Aranjeunna ngumpul sareng wawakil langkung ti 200 dealers merek Iveco, panyadia ladenan sareng mitra ti sakumna nagara pikeun nyimpulkeun padamelan penjualan di 2016 Nalika ngabagi pangalaman pasar anu saé, éta ogé nganalisa sacara jero pola pasar kendaraan komersial ringan global ayeuna sareng kaayaan pasar panumpang lampu Cina urang ayeuna, sarta deployed arah ngembangkeun Nanjing Iveco salila periode 13th Lima Taun Plan jeung karya konci dina 2017.

 

2017011703172678

 

 

Zhengheng Co., Ltd. janten supplier blok silinder mesin Nanjing Iveco di 2015, utamina tanggung jawab ngolah blok silinder domestik mesin F1. Mesin F1 mangrupikeun generasi panganyarna tina produk tenaga solar anu dikembangkeun ku téknologi kakuatan Fiat. Cai mibanda kaunggulan kinerja unmatched ku produk sarupa dina kaluaran kakuatan, konservasi énergi jeung perlindungan lingkungan, téhnologi calakan, durability na applicability. mesin ieu utamana dilengkepan Iveco kakuatan poean jeung produk seri poéan anyar, kayaning A32, A37, A42, A50 jeung model poean anyar. Ayeuna, produk geus réngsé pangiriman sampel mimiti, lulus review garis produksi asing Fiat urang, sarta dimimitian produksi angkatan leutik. Nanjing Iveco hatur nuhun Zhengheng sarta suppliers bagian konci séjén pikeun usaha maranéhanana dina proyék, sarta ngaharepkeun yén sakabéh suppliers bakal ngadalikeun kualitas jeung ngamajukeun ngembangkeun lemes tina proyék.

 

201701170318118857

201701170318126523

Tuan LAN Qingsong, wakil presiden SAIC Group sareng pupuhu Nanjing Iveco Automobile Co., Ltd., nyarios dina rapat éta ngalegaan sareng nguatkeun sektor kendaraan komersial mangrupikeun eusi penting tina rencana lima taun ka-13 SAIC. Salaku kakuatan utama sektor kandaraan komérsial SAIC, Nanjing Iveco taktak tugas penting narajang kota jeung narik kaluar stronghold nu.

 

201701170321333142

 

Biantara ku Tuan LAN Qingsong, wakil presiden SAIC Group sareng pupuhu Nanjing Iveco Automobile Co., Ltd.

Dina rapat éta, Bapak Ni Feng, timbalan manajer umum eksekutif Nanjing Iveco Automobile Co., Ltd., atas nama pausahaan, maca kaluar kaputusan pujian ka dealers, panyadia ladenan jeung individu anu nyieun kontribusi beredar di 2016. konferensi commended koléktif commended sarta individu.

201701170322148126

Puji kelompok sareng individu anu meunang pangajén

Zhengheng Co., Ltd., salaku supplier blok mesin kakuatan IVECO sapopoé sareng kendaraan komersial Nanjing Iveco anyar, bangga kana tanggung jawabna anu beurat. Kami gaduh alesan pikeun yakin yén saatos usaha 2017, urang bakal nangtung dina podium pikeun pangakuan dina rapat taunan Iveco taun hareup di Nanjing!

201701170323174189


waktos pos: Nov-02-2021

  • saméméhna:
  • Teras: