head_bg3

warta

Dina soré 12 Januari 2017, Chengdu Kakuatan Zhengheng Co., Ltd., salaku "perusahaan demonstrasi has transformasi Internét suksés tina perusahaan industri di Propinsi Sichuan", diondang pikeun ilubiung dina 2017 Sichuan e-commerce inovasi sareng Forum Summit Pangembangan sareng konferensi taunan e-commerce Sichuan kalayan téma. tina "inovasi, interkonéksi jeung babagi", nu diayakeun di Chengdu Kehua minyoun Haoya hotél.

 

201701220427235402 201701220427237005

 

Dina rapat taunan, langkung ti 100 perusahaan sareng langkung ti 300 praktisi e-commerce kumpul pikeun ngabagi prestasi luar biasa tina e-commerce Sichuan sareng ngajalajah masa depan e-commerce Sichuan. organizer The némbongkeun pamilon analisis industri pasar e-commerce Sichuan di 2016. Sapanjang 2016, skala transaksi e-commerce di Propinsi Sichuan ngahontal 2219 miliar yuan, ranking katujuh di sakabeh industri, sarta volume transaksi B2B bulk ngahontal. 1934,3 milyar yuan! Omzet sareng penetrasi e-commerce di ampir sadaya industri di 2016 ningkat sacara signifikan dibandingkeun sareng 2015.

Dina rapat taunan, sorotan pangbadagna nyaéta "inovasi". Panitia, Asosiasi E-Dagang Sichuan, nempatkeun "program leutik" dina sadaya tautan rapat taunan, anu ngajantenkeun sadaya kolega hadir nyegerkeun sareng ngeusi sadayana émosi ngeunaan parobihan hébat anu dibawa ku téknologi Internét pikeun padamelan sareng kahirupan urang. Sakabeh aula pasamoan ieu ngeusi gairah jeung kabagjaan.

 

201701220427583417 201701220427587354

 

 

Salaku perusahaan manufaktur industri tradisional, Zhengheng Co., Ltd. museurkeun kana R&D sareng produksi blok mesin. Eta geus robah pamasaran Internet saprak 2014. Saatos tilu taun gawé teuas, Zhengheng Co., Ltd geus conscientiously netep sagala Tumbu "positioning, platform, promosi jeung operasi" pamasaran jaringan, sarta narik sajumlah badag konsumén di imah jeung mancanagara pikeun panalungtikan sarta panalungtikan widang dina jaringan, Jeung hasil ditandatanganan konsumén konci parusahaan. Ka hareupna, perusahaan bakal teras-terasan ngagunakeun platform Internét pikeun ngalaksanakeun padamelan e-commerce perusahaan!


waktos pos: Nov-01-2021

  • saméméhna:
  • Teras: