head_bg3

warta

Dina ahir 2013, Chengdu Kakuatan ZhenghengParts Co., Ltd. (ayeuna Chengdu Zhengheng Power Co., Ltd.) gawé bareng sareng panyadia téknologi mesin top internasional, investasi dana R&D anu ageung, ngadegkeun tim R&D sareng ngatasi seueur kasusah téknis. Dina ahir 2014, Chengdu Zhengheng Power Parts Co., Ltd. suksés ngembangkeun blok silinder sareng sirah silinder terpadu blok mesin terpadu fuselage (monoblock). Sampel jeung angkatan leutik maréntahkeun produk dikirimkeun ku Zhengheng kudu dipasang na inspected ku konsumén Éropa. Sanajan prosés sertifikasi produk panjang, hasilna pinuh kabagjaan. Dina ahir 2015, Zhengheng Co., Ltd. resmina meunang urutan produksi masal fuselage terpadu.blok silinder engine!

 

20170110033224751 201701100333191100

 

Nepi ka tungtun taun 2016, Zhengheng Co., Ltd. geus junun ngahasilkeun massal blok engine terpadu fuselage salila sataun. Abdi hoyong ngahormatan ka unggal insinyur sareng operator anu milu dina proyék ieu.

201701100335446780

 

(Palanggan Éropa sarta insinyur teknis Zhengheng tackle masalah konci dina widang mesin block téhnologi casting kosong)

201701100337205352

(Ahli Jerman mastikeun kualitas produk dina situs)

Fuselage terpadu blok silinder engine hasil massa dihasilkeun Zhengheng bakal dirakit dina mesin solar dua silinder. mesin ieu boga sajarah panjang. Éta mangrupikeun set munggaran tina rakitan kakuatan hibrida minyak-listrik laut anu suksés dikembangkeun sareng diproduksi sacara masal di dunya; Ieu hiji-hijina dua silinder engine rentang nambahan nu bisa dihasilkeun masal di dunya; Ieu bisa dipaké pikeun kakuatan utama jeung kakuatan rentang nambahan solar mobil hibrid listrik; Ayeuna, mesin rentang ékspansi rél umum dua silinder di dunya anu tiasa nyumponan standar émisi ndec Euro 6, kalayan beurat mesin ngan 70kg.

201701100340099223

Dina prosés Zhengheng Co., Ltd. ngembangkeun mesin terpadu fuselage, sakumaha ceuk Bapak Lu Xun, nyaeta: kawas formasi batubara, jumlah badag kai dipaké dina waktu éta, tapi hasilna éta leutik. sapotong. jeung

Prosés ieu mangrupikeun kabisat tina parobahan kuantitatif kana parobahan kualitatif, anu ngagambarkeun yén Zhengheng Co., Ltd. parantos robih tina perusahaan OEM silinder mesin anu teu dipikanyaho janten perusahaan silinder mesin kelas dunya R&D.

Supplier tim! Nyanghareupan masa depan, internasionalisasi sareng nyayogikeun blok-blok mesin pikeun perusahaan mobil top dunya kalayan téknologi tinggi mangrupikeun ngungudag kami!


waktos pos: Oct-29-2021

  • saméméhna:
  • Teras: