head_bg3

warta

Dina tanggal 27 Désémber 2016, dua mesin terakhir tina pabrik Jiangbei Chongqing Chang'an Automobile Co., Ltd. parantos suksés ditunda jalur produksi, kalayan 277487 mesin séri D sareng 732202 mesin séri C salaku kacindekan anu suksés.

201612280444492794

 

Pabrik Changan Automobile Jiangbei, diadegkeun dina bulan Pebruari 1996, mangrupikeun pangkalan produksi mobil mikro panggedéna di Changan Automobile. Kusabab kabutuhan pangwangunan bisnis Changan Automobile, produksi mesin sareng bisnis manufaktur bakal direlokasi ka pangkalan Yuzui sacara gembleng. Dina waktos anu sami, dua mesin ogé parantos réngsé misina. Dua mesin terakhir ayeuna bakal janten karya pamungkas na.

201612280445084222

 

kakuatan Zhenghengparantos ngadukung Chang'an Automobile mangtaun-taun, sareng parantos nyumponan kabutuhan palanggan dina hal pangiriman sareng kualitas mesin Chang'an D-seri sareng c-seri; Dina awal ngembangkeun mesin c-seri, kakuatan Zhengheng cooperated kalawan parusahaan Chang'an pikeun ngaronjatkeun step by step dugi sukses, sarta nyieun prestasi indelible pikeun Chang'an Automobile mini mobil runtuyan; Mesin séri D, kakuatan Zhengheng milu dina sakabéh prosés R&D sareng nyumbang kana perjalanan mobil panumpang Chang'an Automobile. kakuatan Zhengheng reueus janten hijina supplier silinder produk ieu. Dina 2015, Changan Automobile dileler kakuatan Zhengheng salaku supplier unggulan komponén inti.

kakuatan Zhengheng terus tetep Pace jeung kali dina produksi jeung téhnologi, terus ningkat dina hardware jeung software, sarta strives nyadiakeun produk jeung jasa paling profésional pikeun industri turbin gas kakuatan global.


waktos pos: Oct-28-2021

  • saméméhna:
  • Teras: