head_bg3

warta

Dina raraga minuhan trend integrasi industrialisasi jeung industrialisasi di Cina jeung ngawujudkeun manajemén tutuwuhan calakan, Zhengheng silinder block machining tutuwuhan geus ngawanohkeun énergi kinétik alat ngawaskeun jauh dumasar kana grm200 industri controller calakan.

Grm200 industri controller calakan mangrupakeun alarm jauh study tur terminal monitoring. Hal ieu loba dipaké dina alarm kamar komputer, base station monitoring, kontrol automation industri jeung widang lianna.

 

201612221141049621

 

Rm202g gaduh input universal 8 arah sareng ngadukung protokol komunikasi PLC umum sapertos modbus, Siemens PPI, Siemens MPI, Omron, Mitsubishi sareng delta.

 

201612221141386066

 

Tujuan utama grm202g anu ayeuna dianggo ku pabrik pangolahan silinder Zhengheng nyaéta pikeun ngawas trafo, arus busbar sareng kompresor hawa dina tilu bengkel produksi perusahaan, ku kituna pikeun mendiagnosis tekanan abnormal, suhu sareng sinyal-sinyal sesar anu sanésna. Grm202g ngagaduhan fungsi alarm SMS. Nalika parabot overloaded atanapi abnormal, éta otomatis bisa ngirim SMS alarem.

20161222114206526

 

 

Pabrik ngagunakeun jaringan GPRS jeung kontrol industri of dispatching sarta puseur ngawaskeun pikeun ngadegkeun lingkungan komunikasi alus, sarta transmits data real-time pakakas énergi kinétik ka dispatching sarta puseur monitoring, nu nyadiakeun dasar penting pikeun operasi alat kontrol jeung adjustment variabel. , ku kituna sistem énergi kinétik bisa beroperasi aman, éféktif jeung hemat energi.


waktos pos: Oct-27-2021

  • saméméhna:
  • Teras: